Experts in implantologie - Ontdek ons unieke concept All-on-4

Onze werkwijze

Dankzij een volledig digitale planning en productie van het vast gebit, krijgt u als patiënt op de dag van de ingreep al meteen uw voorlopige vaste brug.

Hoe wij het aanpakken

1. Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek bekijken we wat uw wensen zijn. Na een 3D scan en een klinisch onderzoek bekijken we welke opties voor u mogelijk zijn, evenals behandelstappen en prijs.

2. Digitale metingen

Nadat u een keuze heeft gemaakt, volgt er een afspraak waarbij alle metingen gebeuren die nodig zijn voor de plaatsing van de implantaten en voor de productie van uw vast gebit.

3. Ingreep

Onder volledige verdoving worden eventuele tanden verwijderd en implantaten geplaatst. Wanneer u wakker wordt, krijgt u een vast, voorlopig gebit.

4. Definitieve prothese

Na een drietal maanden krijgt u uw definitief gebit. Aanpassingen in vorm, kleur en beet zijn door het digitale proces makkelijk te realiseren.

5. Nazorg

Een goede mondhygiëne en regelmatige controles optimaliseren de levensduur van uw gebit en implantaten. Hiervoor kunt u bij ons terecht of bij uw tandarts, indien hij of zij gecertificeerd is door Alto Dental.

Wenst u meer informatie over onze behandelingen?

medical services cta doctor